fbpx

Referenties

Lees hier wat anderen van Just Breathe Body & Mind vakanties vinden

Een fantastisch weekend op een prachtige plek!

Het was een fantastisch weekend op een prachtige plek. Het eten was heerlijk.. De yogalessen waren fijn en het waren allemaal aardige mensen. Kortom: perfect. Ik kom helemaal opgeladen thuis.

marcia

Heerlijk tot rust komen

Fantastisch sportief en relax weekend op een prachtige locatie in Noord Holland. De combinatie van verschillende sportieve activiteiten met daarnaast yoga was goed in balans en geeft je veel energie. De hoeve en de gastvrijheid van Marianne en Robert zorgen er voor dat je je meteen thuis voelt, ontspant met daarbij heerlijk vers eten. Naast het sporten en de yoga is er voldoende tijd voor jezelf; om een boek te lezen of een stuk te gaan wandelen.

Lisa

Een relax en sportief weekend!

Het was een echte sportweekend met ook veel relax momenten. Het sporten was gevarieerd wat het erg leuk maakte. Ook waren er genoeg momenten om tijd voor jezelf in te plannen zodat je een boek kon lezen of een bordspel kon spelen met elkaar. De balans hierin vond ik erg prettig. De locatie was ook erg mooi en rustgevend!

Hilde

Heerlijk sportief weekend

Ik heb een heerlijk weekend gehad waarin sport, ontspanning, gezond en fantastisch lekker eten als vanzelfsprekend werd opgediend.
Marianne is een fijne docente en Robert een fantastische kok. De sfeer was heerlijk ontspannen en we hebben ook keihard gesport. De afwisseling van de verschillende lessen vond ik heel fijn.
Ik was samen met mijn twee dochters en heb enorm genoten. Ook van de prachtige locatie!

Dianne

Heerlijk weekend

Dit was een heel fijn weekend in het hoge noorden van Nederland op een prachtige locatie. Fijne yogasessies en op zaterdag verschillende pittige work-outs. Daarnaast was er genoeg tijd en ruimte om even een momentje voor jezelf te pakken, wat ook fijn is. Het eten wat perfect verzorgd door onze privé-kok Robbert. Hij liet ons iedere keer weer verrassen met verschillende maaltijden tijdens de brunch en het avondeten.

Al met al een heerlijk weekend en met genoeg inspiratie zijn we weer terug naar het oosten van Nederland gegaan.

Nadine

Een heerlijk fit weekend

Niet iedereen zal het begrijpen wanneer je aangeeft een weekend weg te gaan waarbij sport, yoga, gezond vegetarisch eten en geen alcohol centraal staat.
Maar wij waren direct enthousiast. En het was het alles waard.
De locatie is top, de sportieve lessen waren afwisselend en gaven je een heerlijk gevoel, de vegetarische en gezonde eten was dankzij topkok goddelijk en de sfeer was heerlijk relaxt en gezellig.
Marianne en Robbert, bedankt voor jullie goede zorgen, jullie enthousiasme en de inspiraties. Het was TOP! Voor iedereen die sporten dan ook als passie heeft een dikke aanrader.

Fenna

Fantastisch!

ik heb erg genoten. Marianne en Robert hebben alles tot in de puntjes verzorgd: van het eten, de locatie tot de lessen en het persoonlijk contact. De locatie was heel mooi en luxe en alles werd uit handen genomen. Echt een aanrader als je een weekendje alleen maar met jezelf bezig wilt zijn!

mink

Heerlijk!

Wat een geweldig fijne boerderij in een rustige omgeving, om een yogaweekend te beleven! De sfeer was er echt fantastisch! Een prachtig uitzicht, heerlijk vuurtje in de kachel en knusse inrichting. Het vegetarische eten was heerlijk, de pilates lessen waren nieuw voor me(daar moest ik even aan wennen) en de yogaruimte was klein maar heel sfeervol. Slapen deed je in een knus klein kamertje met badkamer en toilet op de gang. Je werd volledig verzorgd door Marianne en Robert. Ik voelde me er verwend door……. maar kwam na het weekend zeker heerlijk relaxed thuis 🙂

Petra

Petra

Weekend voor jezelf

Een heerlijk weekend op een prachtige locatie! Je wordt volledig in de watten gelegd en Robert kookt heerlijk! Ik ging opgeladen naar huis! Zeker voor herhaling vatbaar.

Suzan

Ontspanning en hard werken …

Wat een ontspannend weekend..
De lessen waren goed te volgen , ook omdat we een klein clubje hadden. De lessen waren leuk en leerzaam.
Tussendoor nog tijd voor ontspanning, om lekker in bad te gaan of buiten te wandelen.
En Marianne en Robert waren erg gastvrij.

Marijke van den Bos

Laat hier jouw ervaring met Just Breathe Body & Mind vakanties achter

Required Field

Wat is je naam?
Wat is je mailadres?
Omschrijf in een paar woorden jouw referentie
Wat is jouw ervaring met Just Breathe Body & Mind vakanties?