fbpx

Het team

Marianne Honkoop

Als oprichtster van Just Breathe Body & Mind vakanties en eigenaresse van Marianne Sport & Beweging, ben ik ook letterlijk altijd in beweging. Zowel in mijn werk als personal trainer, spinning-, yoga- en pilates docent en voedingsadviseur, als achter de schermen met het coachen van mijn klanten en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Hierdoor is ook het idee ontstaan om body en mind vakanties te organiseren. Ik merkte in mijn persoonlijke coaching namelijk dat  tijd voor jezelf maken’ er nogal eens bij inschiet bij veel mensen. Maar wil je lekker in je vel zitten, dan is tijd voor jezelf ontzettend belangrijk. En tijdens een korte of langere vakantie kun je hier makkelijker aandacht aan geven dan in de haast van alledag. Even een vakantie voor jou! Waarin je tijd hebt om tot jezelf te komen, op te laden en je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Robert Sierhuis

Als kok zorg ik ervoor dat je tijdens jouw vakantie kunt genieten van heerlijk en vooral gezond eten. Met zorg en liefde klaargemaakte maaltijden staan elke keer weer voor je klaar. Zo kun jij optimaal genieten en hoef je nergens aan te denken.

Naast mijn passie voor koken heb ik ook een passie voor (duur)sport. En als echte duursporter heb ik nog niet zo heel lang geleden kennis gemaakt met yoga. En dat is ontzettend goed bevallen. Vooral de combinatie van deze twee zorgen bij mij voor een goede balans van inspanning en ontspanning. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Het is ontzettend leuk om deze passies te kunnen combineren tijdens de body en mind reizen. En ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om voor jou te mogen koken!